Book
Tid

Tilvækstscanning

Book en tid hos en af klinikkerne:

Tilvækstscanning

Ved denne scanning har vi fokus på hvordan dit barn vokser og trives. Ved at måle på barnets hoved, mave og lårbensknogle kan barnets vægt estimeres. Vi laver flow målinger i barnets navlesnor og målinger i et lille blodkar i  barnets hoved. Dette fortæller om barnet har gode ressourcer og får den næring som han/hun skal have. Ligeså giver det vigtig information om moderkagens funktion.

Hos os har vi mange års erfaring og den nødvendige stærke faglige viden, omkring graviditetsscanninger så du/I kan føle jer helt trygge. Vi har dagligt tæt kontakt med fødselslæger.

Vi ser også hvordan barnet vender. I graviditets uge 36 er det bedst, hvis barnet ligger med hovedet ned mod fødselsvejen. En tilvæksscanning er for dig/jer som ikke ønsker 3D/4D billeder af barnet, men har fokus på dit barns trivsel. 

En graviditet er ofte forbundet med lykke og glæde, håb og drømme. Bekymrende tanker er dog ofte en del af en graviditet.  Hos os har vi arbejdet med gravide gennem mere end tyve år. Hos os er der tid og ro til at spørgsmål, og tanker kan blive vendt, information og vejledning gives udfra høj faglig kompetence og mange års erfaring.

Book tid hos en af klinikkerne: