Book
Tid

Herning

Kontaktinfo for klinikken Herning

Book tid

Meget fleksible åbningstider – både hverdage, aftener og weekender.
Ring eller skriv endelig, så finder vi en tid, der passer dig.

Dalgasgade 35A, 7400 Herning

I Herning tilbydes der - udover scanninger - også akupunktur og massage

Herning Jordemoder - Scanningsklinik drives af Tina Bock, jordemoder og sonograf. Jeg er højt uddannede scanningsspecialist med mange års erfaring inden for ultralydsscanning af gravide. Gennem løbende efteruddannelse og i mit daglige virke i det danske sundhedvæsen er jeg altid opdateret med den nyeste viden og faglighed inden for området. Jeg møder dig/jer med den professionalisme, nærvær og ro, som sikrer dig/jer det bedste og tryggeste møde med dit/jeres kommende barn.

Herning Jordemoder - Scanningsklinik tilbyder alle former for graviditetsscanning. Jeg udfører scanninger igennem hele graviditeten fra den helt tidlige scanning i uge 6+0, kønsscanning i uge 14+0 og 3D-scanning senere i graviditeten. Da jeg er certificeret sonograf tilbyder jeg også nakkefoldsscanning, misdannelsscanning og trivselsscanning. Hvis du/I bare er nysgerrige på at møde jeres kommende barn kan vi naturligvis også imødekomme dette.

Nyt tiltag omkring barnløshed og fertilitetsbehandling.
Vi vil skabe et frirum og et unikt fællesskab med forståelse og nærvær. Et netværk hvor man kan tale, grine og græde om alle de svære og forbudte tanker og følelser i projektet mod de to streger. Læs mere her

Book tid hos en af klinikkerne: