Book
Tid

Tidlig tryghedsscanning

Book en tid hos en af klinikkerne:

Tidlig tryghedsscanning

Mange vælger at få en tidlig tryghedsscanning, fordi de syntes der går lang tid fra den positive graviditetstest og til 12. graviditetsuge, hvor man bliver tilbudt scanning på sygehuset. Ved den tidlige scanning kan vi se hjerteblink, samt se om der skulle være tvillinger. Vi måler fostrets længde, og fastslår hvor langt, du cirka er henne i graviditeten. Den endelige terminsfastsættelse foregår på sygehuset i forbindelse med 12 ugers scanningen. Du har mulighed for at få svar på eventuelle spørgsmål, tanker eller bekymringer. Mange føler lettelse og glæde, når de ser hjertet slå. Et lille fosterhjerte begynder at slå i den sjette graviditets uge.

Tidlig tryghedsscanning er således fra graviditetsuge 6+0. Hvis du er usikker på hvor langt du er henne, eller har haft en meget uregelmæssig cyklus, så ring til os, så booker vi en tid til dig/jer i fællesskab.

Hvad kan man se på en tidlig tryghedsscanning?

Ved den tidlige tryghedsscanning kan vi se at graviditeten starter rigtigt. Altså at graviditeten er placeret korrekt i livmoderen og at hjertet slår. Vi undersøger ligeså om der skulle være tvillinger. Vi måler fostrets længde og fastslår, hvor langt du cirka er henne i graviditeten. Den endelige terminsfastsættelse foregår på sygehuset i forbindelse med 12-ugers scanningen. Vi sætter altid minimum 30 minutter af til alle tidlige tryghedsscanninger, så her er rig mulighed for at få svar på eventuelle spørgsmål, tanker eller bekymringer. Vi rådgiver om alt fra kvalme og andre graviditetssymptomer til vitaminindtag m.m.

Book tid til tidlig tryghedsscanning

Du kan nemt booke en tid online på en af vores tre klinikker og finde en tid i kalenderen, der passer dig. Hvis du er i tvivl om, hvornår du kan komme ind til en tryghedsscanning, er du velkommen til at ringe til os først, dog træffes vi bedst på mail eller sms. Vi vil kunne hjælpe dig med at afgøre, om en tidlig tryghedsscanning er noget for dig og hvornår den skal laves.

Vi glæder os til at tage imod dig/jer!

 

Book tid hos en af klinikkerne: