Book
Tid

3D/4D scanning

Book en tid hos en af klinikkerne:

3D/4D live scanning af baby

Ved en 3D scanning af din baby kommer der dybde i billederne, så du ser dit barn, som det ser ud i virkeligheden. Ved 4D scanning af baby kommer der også bevægelse i billedet, Vi kan være heldige at se barnet gabe, smile eller åbne øjnene. For mange er det en stor oplevelse at se barnet i 3D, da det giver et mere realistisk billede, nærmest som et fotografi.

3D scanning kan laves igennem hele graviditeten, dog anbefales graviditetsugerne 26-30 uge. Dette skyldes, at barnet på dette tidspunkt er blevet mere buttet, laver mere mimik og har mere personlighed. Yderligere ses der også i denne tidslomme mere fostervand omkring barnet. Hvilket giver de mest optimale og fantastiske billeder af den lille. Fostervandsmængden reduceres ofte i slutningen af graviditeten. Vi kan dog stadig være heldige, at se gode billeder senere i graviditeten også.
Af og til ligger barnet med sit ansigt tæt op af moderkagen eller måske ligger han/hun på maven. Der er ikke nogle stillinger som er rigtige eller forkerte. Barnet må ligge lige som det vil. Dog kan disse stillinger give udfordringer, i forhold til at få de allerbedste billeder. Det er naturligvis rigtig ærgerligt, når man i mange uger har glædet sig til at se barnet. Derfor giver vi altid en tid med hjem til én gratis omscanning. 
Ved 3D/4D scanning har vi også fokus på barnets vækst/vægt og trivsel. Vi laver flow målinger i barnets navlesnor og målinger små blodkar i  barnets hoved. Dette fortæller om barnet har gode ressourcer, og får den næring, som han/hun skal have. Ligeså giver det vigtig information om moderkagens funktion.
Hos os har vi mange års erfaring og den nødvendige stærke faglige viden så du/I kan føle jer i helt trygge hænder.
Venter du/I tvillinger så kontakt os venligst så vi sammen kan finde det bedste tidspunkt. 
3D/4D/HD live fra uge 26+0


Hvad er 3D/4D scanning af baby?

Ved en 3D scanning kommer der dybde i billederne, og man ser barnet, som det ser ud i virkeligheden. Ved 4D scanning kommer der også bevægelse i billedet. Vi kan være heldige at se barnet gabe, smile eller åbne øjnene. For mange er det en stor oplevelse at sit barn i 3D, da det giver et mere realistisk billede, nærmest som et fotografi.


Hvornår er det bedst at få 3D/4D scanning?

Vi anbefaler 3D/4D scanning mellem graviditetsuge 26+0 og 30+0. Her barnet mere buttet, laver mere mimik og har mere personlighed. Yderligere er der her også lidt mere fostervand omkring barnet, hvilket giver de mest optimale og fantastiske billeder.


Vi venter tvillinger, koster det ekstra?

Hos os koster det ikke ekstra, at få lavet en tidlig tryghedsscanning, kønsscanning, tilvækst scanning eller 3D/4D scanning.

I og med at vi altid afsætter god tid til alle type scanninger, har vi også tid til at scanne, selv når der er to,  uden yderligere tillæg i pris.

Book tid hos en af klinikkerne: