Book
Tid

3D/4D scanning

Book en tid hos en af klinikkerne:

3D/4D scanning

Ved en 3D scanning kommer der dybde i billederne, og du ser dit barn, som det ser ud i virkeligheden. Ved 4D scanning kommer der også bevægelse i billedet, Vi kan være heldige at se barnet gabe, smile eller åbne øjnene. For mange er det en stor oplevelse at se barnet i 3D, da det giver et mere realistisk billede, nærmest som et fotografi.

3D scanning kan laves igennem hele graviditeten, dog anbefales graviditetsugerne 24-34 uge. Vær dog opmærksom på at graviditetsugerne 26-30 er de mest optimale. Dette skyldes, at barnet på dette tidspunkt er blevet mere buttet, laver mere mimik og har mere personlighed. Yderligere ses der også i denne tidslomme mere fostervand omkring barnet. Hvilket giver de mest optimale og fantastiske billeder af den lille. Fostervandsmængden reduceres ofte i slutningen af graviditeten. Vi kan dog stadig være heldige, at se gode billeder senere i graviditeten også.
Af og til ligger barnet med sit ansigt tæt op af moderkagen eller måske ligger han/hun på maven. Det er ikke nogle stillinger som er rigtige eller forkerte. Barnet må ligge lige som den vil. Dog kan disse stillinger, give udfordringer i forhold til at få de allerbedste billeder. Hos os giver vi ikke op. Hvilket betyder, at du får en tid med hjem til en gratis omscanning. Kun det bedste er godt nok.
Ved 3D/4D scanning har vi også fokus på barnets vækst og trivsel. Vi laver flow målinger i barnets navlesnor og målinger små blodkar i  barnets hoved. Dette fortæller om barnet har gode ressourcer og får den næring som han/hun skal have. Ligeså giver det vigtig information om moderkagens funktion.
Hos os har vi mange års erfaring og den nødvendige stærke faglige viden så du/I kan føle jer i helt trygge hænder. Vi har dagligt tæt kontakt med fødselslæger. 
3D/4D fra uge 24+0. 

Book tid hos en af klinikkerne: