Book
Tid

3D/4D scanning

Book en tid hos en af klinikkerne:

3D/4D/HD live scanning

Ved en 3D scanning kommer der dybde i billederne, og du ser dit barn, som det ser ud i virkeligheden. Ved 4D scanning kommer der også bevægelse i billedet, Vi kan være heldige at se barnet gabe, smile eller åbne øjnene. For mange er det en stor oplevelse at se barnet i 3D, da det giver et mere realistisk billede, nærmest som et fotografi.

3D scanning kan laves igennem hele graviditeten, dog anbefales graviditetsugerne 26-30 uge. Dette skyldes, at barnet på dette tidspunkt er blevet mere buttet, laver mere mimik og har mere personlighed. Yderligere ses der også i denne tidslomme mere fostervand omkring barnet. Hvilket giver de mest optimale og fantastiske billeder af den lille. Fostervandsmængden reduceres ofte i slutningen af graviditeten. Vi kan dog stadig være heldige, at se gode billeder senere i graviditeten også.
Af og til ligger barnet med sit ansigt tæt op af moderkagen eller måske ligger han/hun på maven. Der er ikke nogle stillinger som er rigtige eller forkerte. Barnet må ligge lige som det vil. Dog kan disse stillinger give udfordringer, i forhold til at få de allerbedste billeder. Det er naturligvis rigtig ærgerligt, når man i mange uger har glædet sig til at se barnet. Derfor giver vi altid en tid med hjem til én gratis omscanning. 
Ved 3D/4D scanning har vi også fokus på barnets vækst/vægt og trivsel. Vi laver flow målinger i barnets navlesnor og målinger små blodkar i  barnets hoved. Dette fortæller om barnet har gode ressourcer, og får den næring, som han/hun skal have. Ligeså giver det vigtig information om moderkagens funktion.
Hos os har vi mange års erfaring og den nødvendige stærke faglige viden så du/I kan føle jer i helt trygge hænder.
Venter du/I tvillinger så kontakt os venligst så vi sammen kan finde det bedste tidspunkt. 
3D/4D/HD live fra uge 26+0

Book tid hos en af klinikkerne: