Book
Tid

Fertilitetsbehandling vha. akupunktur

Book en tid hos en af klinikkerne:

Fertilitetsbehandling vha. akupunktur

Infertilitet kan være forårsaget af mange forskellige faktorer. Funktionelle dysfunktioner så som hormonel ubalance eller mere strukturelle problemer som fx endometriose eller PCO, kan til tider gøre drømmen om en ønsket graviditet, et ønsket barn, svær at nå.

Alder kan, i dagens Danmark, også give kvinder udfordringer, lige så kan vægt, fibromer og uregelmæssige menstruationer.
En del undersøgelser tyder også på at hverdagens stress og jag, ligeså kan have stor betydning, når man forsøger at blive gravid. En stor kognitiv undersøgelse understøtter, at kvinder som fik en mere holistisk og stress reducerende behandling, har en større sandsynlighed for at blive gravide.

Som jordemoder og akupunktør har jeg arbejdet med kvinder og gravide i over 20 år. Jeg er ansat på Skejby Universitets Hospital hvor jeg tilbringer arbejdsdagen i tæt samarbejde med sygeplejersker, andre jordemødre og læger. Jeg har givet akupunktur siden 2001. Hos Akupunktur Herning/Herning Jordemoder vægtes høj faglighed med udgangspunkt i den enkelte kvinde.

– Endometriose
– Polycystisk ovariesyndrom (PCO)
– Uregelmæssig menstruation
– Overvægt
– Alder
– Amenorré (udeblivelse af menstruation)
– Fibromer
– Tidlig overgangsalder
– Uro i kroppen eller stress.

Drømme, ønsker og håb er en del af samtalen i et behandlingsforløb. Hos Akupunktur Herning/Herning Jordemoder vil du blive mødt med nærvær, høj faglig kompetence og forståelse. Ring eller skriv endelig hvis du gerne vil høre nærmere omkring brugen af akupunktur, som hjælp til at blive gravid.

Book tid hos en af klinikkerne: